Blat:
Se bat albusurile spuma cu sare,se adauga galbenusurile unul cate unul si faina.Se tapeteaza o tava(25/35) cu hartie de copt,si se da la cuptor pentru 10 minute.Cand se scoate din cuptor,se ruleaza calda cu tot cu hartie.
Umplutura:
Cartofii fierti se zdrobesc(daca sunt prea tari,se poate adauga putin lapte),se adauga ouale batute,cascavalul,sare si piper dupa gust,si se mai pune pe foc putin,pana ce cascavalul incepe sa se topeasca putin.Se ia de pe foc,se adauga leusteanul si se toarna peste foaia de rulada.Se pune morcovul taiat marunt,se ruleaza si se da la rece.Se serveste dupa 1-2 ore.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise