Am amestecat cele trei tipuri de carne impreuna cu ouale si sare.
Din compozitia obtinuta am modelat un baton in forma de salam, pe care l-am infasurat intr-un prosop curat de bucatarie, umed, si l-am legat bine cu sfoara.
Intr-o oala mai marisoara, am pus apa si cand a ajuns aproape la punctul de fierbere am adaugat sare si otetul alb. Cand a inceput sa fiarba am introdus rulada infasurata.Am lasat-o sa fiarba o ora, apoi am scos-o din apa si am lasat la racit pe un taietor de lemn. Cand s-a racit, am taiat felii.
Am tapetat un platou cu foi de salata proaspata, am pus deasupra feliile de rulada si le-am acoperit cu maioneza.Se consuma rece.
Aceasta rulada este foarte usor de preparat. Poate fi servita ca felul 2, avand ca garnitura cartofi la cuptor, sau ca bufet rece (aperitiv), inainte de un gratar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise