Rulada cu 3 tipuri de carne

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5oo g pulpa de vitel macinata,
  • 250 g sunca presata macinata,
  • 300 g carne de porc macinata,
  • 3 oua,
  • 500 ml maioneza,
  • 250 ml otet alb,
  • sare.

Mod de preparare

Am amestecat cele trei tipuri de carne impreuna cu ouale si sare.

Din compozitia obtinuta am modelat un baton in forma de salam, pe care l-am infasurat intr-un prosop curat de bucatarie, umed, si l-am legat bine cu sfoara.

Intr-o oala mai marisoara, am pus apa si cand a ajuns aproape la punctul de fierbere am adaugat sare si otetul alb. Cand a inceput sa fiarba am introdus rulada infasurata.Am lasat-o sa fiarba o ora, apoi am scos-o din apa si am lasat la racit pe un taietor de lemn. Cand s-a racit, am taiat felii.

Am tapetat un platou cu foi de salata proaspata, am pus deasupra feliile de rulada si le-am acoperit cu maioneza.Se consuma rece.

Aceasta rulada este foarte usor de preparat. Poate fi servita ca felul 2, avand ca garnitura cartofi la cuptor, sau ca bufet rece (aperitiv), inainte de un gratar.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise