Rulada aperitiv cu oua de prepelita

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 oua de prepelita
  • 1 morcov
  • 50 g spanac
  • 150 g sunca
  • 300 g maioneza facuta in casa
  • 5 foi gelatina
  • 6 felii sunca Praga
  • ardei rosu
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Foile de gelatina la inmuiem in apa.

Ouale se pun la fiert 5 minute , apoi le tinem alte 5 minute in apa rece, dupa care se pot curata cu grija.

Frunzele de spanac le punem la fiert in apa cu putina sare.

Punem si morcovul curatat la fiert.Dupa ce s-a fiert il taiem cubulete, la fel ca si ardeiul rosu.

Scurgem apa de pe galatina si o punem la topit pe bain-marie, apoi o amestecam cu maioneza si asezonam.

Adaugam in maioneza cubuletele de morcov, spanacul, ardeiul rosu, sunca taiata cubulete si amestecam incet cu grija.

O forma de chec o imbracam cu folie de plasticsi asezam in ea cele 6 felii de sunca de Praga. pe care o lasam sa atarne peste margini.

Turnam trei sferturi din compozitie in forma de chec, punem ouale de prepelita si apasam usor.Adaugam restul compozitieisi acoperim cu sunca ce atarna peste margini si cu folia de plastic.

Dam la rece de seara pina dimineata cind putem sa taiem rulada felii si sa o asezam pe platouri.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise