Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 4 oua, 100g smantana,6 linguri de faina, 1 lingurita praf de copt, putina sare.
  • Pentru umplutura:
  • 500g telemea de vaca 100g smantana, 200g sunca, 1 ardei gras rosu si unul galben,50 gr masline negre si 50 gr masline verzi.

Mod de preparare

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de copt.La sfarsit incorporam in compozitie si albusurile batute spuma.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se lasa la copt 10 min la foc mediu.

Se desprinde repede de pe hartia de copt,api se ruleaza calda tot in hartie si se lasa sa se raceasca.

Umplutura:

Amestecam branza cu smanatana,adaugam sunca,ardeii si maslinele tocate marunt.

Desfacem rulada din hartie,intindem crema si apoi rulam la loc Dam la rece cateva ore.

Pentru servire se taie felii cam de 1 cm grosime cu un cutit cu lama subtire si bine ascutit.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise