Rulada aperitiv

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. carne tocata de porc sau amestec
  • 4 cepe mijlocii
  • 4 oua
  • vegeta
  • piper
  • 2 foi de napolitana
  • 2 oua
  • pesmet

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata cubulete in putin ulei, se adauga carnea si se fierb impreuna 10 minute. Se ia de pe foc si se pun ouale pe rand si se amesteca bine. Foile de napolitana se pun pe celofan, apoi se imparte compozitia si se ruleaza usor. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se pun la congelator. Cand sunt bine congelate se scot, se lasa 10 minute, apoi se taie felii subtiri. Se dau prin ou si pesmet si se prajesc la foc mic pana primesc o culoare aurie. Se scot pe servetele absorbante. Se pot servi atat reci, cat si calde.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise