Rulada aperitiv

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. carne tocata de porc sau amestec
  • 4 cepe mijlocii
  • 4 oua
  • vegeta
  • piper
  • 2 foi de napolitana
  • 2 oua
  • pesmet

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata cubulete in putin ulei, se adauga carnea si se fierb impreuna 10 minute. Se ia de pe foc si se pun ouale pe rand si se amesteca bine. Foile de napolitana se pun pe celofan, apoi se imparte compozitia si se ruleaza usor. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se pun la congelator. Cand sunt bine congelate se scot, se lasa 10 minute, apoi se taie felii subtiri. Se dau prin ou si pesmet si se prajesc la foc mic pana primesc o culoare aurie. Se scot pe servetele absorbante. Se pot servi atat reci, cat si calde.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise