Foaia de rulada se pregateste astfel: albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul. Se adauga galbenusurile, mierea, praful de sare si faina. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc mediu.
Crema se pregateste fierband pe foc mic laptele cu zaharul, faina, cacaua si praful de sare. Se fierbe amestecand continuu pana devine o ciulama mai groasa. Cand s-a mai racorit, se adauga untul si esenta de rom.
Pe foaia de rulada racita se intinde in strat subtire crema. Se ruleaza usor fiind elastica datorita mierii.
Am taiat bucati de aproximativ 5, 6 cm si le-am decorat cu ciocolata, zmeura si sos de zmeura ( 1/2 cana de zmeura cu 2 linguri de zahar fierte pe foc, strecurate)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise