Rulada

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 1 ou, 3 lingui de zahar, 3 linguri de ulei, 1 pahar apa, 1 lingurita bicarbonat, sare, esenta, faina
  • Crema: 1\2 pachet cacao, 1\2 pachet margarina, 1 cana zahar, 1 esenta, 100-150g rahat

Mod de preparare

Blatul: se bate oul cu apa, se adauga sare, zahar si ulei si se bat pana se fac spuma. Se adauga bicarbonatul, esenta si faina cat cuprinde. Se formeaza un aluat si se pune in tava la copt.

Crema: margarina se bate cu zaharul si cacao, se adauga esenta si se pune putin pe foc, apoi se amesteca cu rahatul si daca e nevoie se pune putina faina pana se ingroasa. Se scoate blatul de la cuptor si se unge cu crema obtinuta, apoi se ruleaza usor.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise