Ruladă de primăvară cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aluat de tăiței cu ou
  • Pentru umplutură:
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei roșu
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 linguriță pătrunjel
  • 1 varză creață mică
  • 1 file de piept de pui
  • 50 g germeni de soia
  • 50 g muguri de bambus
  • 1-2 linguri sos soia
  • 1-2 linguri sos hoisin
  • 1/2 linguriță din 5 feluri de condimente
  • 2 linguri ulei( de arahide)
  • 1 praf de piper Cayenne
  • sare , piper proaspăt măcinat

Mod de preparare

1. Se prepară alutul de tăiței cu ou si se întinde pe planșetă în așa fel incât să se obțină o foaie subțire care mai apoi se taie dreptunghiuri.

2. Se taie felii subțiri ceapa verde. Ardeiul și bambusul se taie cuburi mici.Varza se opărăște si se taie cuburi.

3.Se încinge uleiul de arahide si se adaugă fileul de piept de pui taiat cuburi (se amestecă des in timpul prăjeli).

4. Se adaugă legumele și se prăjesc impreună timp de 20-25 min.

5.Se adaugă sosurile(de soia si hoisin) după care se condimentează cu vegeta,piper Cayenne, sare si piper.

6. Se adaugă pătrunjelul si se ia de pe foc pentru a se răci.

7. Compoziția se adaugă pe dreptunghuirile de aluat și se fac in formă de ruladă, cu ajutorul gălbenușului.

8. Se prăjesc abundent in ulei(circa 1/4 de oră).

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise