Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care se pune vinata taiata cubulete.
Se amesteca bine, se pun condimentele, fara busuioc, apa si se lasa la foc mic pina scade apa.
Rosiile se scobesc cu lingura si inauntru presaram busuiocul uscat pe toata suprafata interioara.
Se ia o feliuta subtire de salam de sunca, se pune in rosia scobita, si pe linga cu o lingurita punem vinetele cubulete.
Deasupra asezam o felie de brinza telemea si se da la cuptor o ora.
Se poate servi cu piept de pui sau ca atare.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise