Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 3 castraveciori
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 gr porumb dulce
  • 2 fileuri macrou fript sau ton din conserva
  • Sare
  • piper
  • 2 buc file ansoa
  • Ulei de masline
  • Otet balsamic

Mod de preparare

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca marunt.

Se frige macroul si se desface bucatele mici.

Intr-un borcan punem bucatelele de ansoa tocate marunt, otet balsamic, ulei de masline ,sare si piper. Agitam bine pana rezulta un sos.

Intr-un bol punem castravetii, ceapa, porumbul dulce, bucatelele de macrou, bucatelele de rosii si sosul si amestecam. Cu amestecul obtinut umplem rosiile.

Se da la rece inainte de servire.

Pofta buna !

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise