Rosii umplute cu orez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii mari
  • jumatate cana de orez
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie partea superioara si se scoate miezul. Miezul scos se taie in cubulete se amesteca cu orezul, patrunjelul tocat, piperul, sarea, putin ulei de masline. Se umplu rosiile cu amestecul obtinut, se acopera cu partea taiata, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor la 180° pentru 30 minute.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise