Se taie la rosii un capacel in partea de sus,se scoate miesul cu semintele,se sareaza si se aseaza cu gura in jos sa se scurga.In acest timp,ceapa taiata marunt se prajeste in ulei,impreuna cu morcovul ras,se adauga orezul si cand incepe a prinde culoare,se stinge cu apa.Se lasa sa dea 2-3 clocote,se da deoparte,se adauga sarea,verdeata tocatasi miezul rosiilor.
Se umplu rosiile,se aseaza intr-o cratita si se toarna deasupra sosul facut din apa,ulei,sare si rosiile curatate de pielita si tocate marunt.Se fierb 15 minute la cuptor la foc mic.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise