1. Pune cuscus-ul la fiert in apa fierbinte cu sare pentru 5 minute. Scurge apa, clateste pastele sub jet de apa rece, pune-le intr-o cratita impreuna cu lingurita de ulei de masline si amesteca-le. Pune peste ele ceapa, busuiocul, cascavalul si restul de sare (1/4 lgt).
2. Preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius.
3. Spala rosiile, taie un capacel si scobeste-le in interior cu o lingurita.
4. Umple fiecare rosie cu cus-cus, pune-i capacelul si punele pe toate intr-un vas uns cu ulei de masline. Picura deasupra rosiilor putin ulei de masline.
5. Introdu vasul in cuptor pentru 15 minute.
Nota: Dubleaza cantitatea de rosii, sau foloseste rosii mai mari (fiindca nu incape decat jumatate din compozitie in cele 6 rosii).
Poti folosi busuioc proaspat.
Servesti ca atare sau ca garnitura.
Reteta pregatita de Alina @www.bucatarealalaplesneala.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise