Se spala bine rosiile si se taie pe jumatate.Se scoate miezul si se lasa la scurs cu gura in jos pe servetele absorbante.Daca vreti,puteti folosi miezul de rosie pt umplerea acestora amestecand cu branza,eu nu am adaugat miezul in reteta pentru ca l-am pastrat pentru a-l folosi alta data la un sos de rosii.Intr-un castron se prepara branza cremoasa amestecata cu un varf de lingurita de sare fine,lingurile de smantana,ceapa taiata foarte marunt si patrunjelul tocat.Se amesteca totul bine,iar la sfarsit se adauga o lingura de ulei de masline.Se amesteca din nou foarte bine si incepem sa umplem jumatatile de rosii scurse.Se aseaza pe un platou ,se orneaza dupa gust si se servesc.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise