Rosii umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 5 castraveti
  • 100 g iaurt
  • 2-3 codite de ceapa verde
  • o legatura marar
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Tai cate un capac deaupra fiecarei rosii,scoti semintele,le asezi cu gura in jos sa se scurga.

Castravetii curatati, trecuti prin razatoarea fina,se presara cu sare si se lasa 10 minute.Scurgi castravetii de zeama, adaugi mararul si ceapa verde taiate marunt,uleiul si iaurtul. Umplii rosiile, lasi la rece.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise