ROSII IN OTET

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2kg rosii potrivite
  • -1 l otet
  • -conservant Dr. Oetker
  • -4 cepe mici
  • -1 lingura zahar
  • -250 ml apa
  • -1 lingura sare mare
  • -1 lingura piper boabe
  • -foi dafin

Mod de preparare

Rosiile spalate se inteapa cu un ac cam in 10 locuri. Se curata ceapa, se taie julien si se pune la fiert cu apa, zaharul, otetul, sare, piperul, foile de dafin ca sa dea cateva clocote bune. Se scaote apoi ceapa afara si se aseza in borcane cu rosiile. Conservantul se dizolva in apa cu condimente care se pune fierbinte in borcane.

Eu le folosesc la ciorbe.

Enjoy!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise