Rosii cu mozzarella (alla caprese)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii coapte dar tari
  • 2 mozzarelle
  • foi de busuioc sau oregano
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Taiati rosiile si asezati-le pe o farfurie sau pe un fund de lemn cu 2-3 foi de salata verde - pe fiecare felie de rosie asezati o felie de mozzarella, o foaie de busuioc sau oregano, sare si ulei de masline. Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise