Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se taie rosiile jumatati si se aseaza pe un singur strat, cu partea taiata in sus, intr-o tava de copt. Se pregateste sosul Pesto: se pune busuiocul, semintele de pin si usturoiul intr-un blender si se amesteca pina se obtine o pasta. Se adauga si uleiul amestecand continuu. Se transfera intr-un castron, incorporeaza parmezanul si asezoneaza cu sare si piper. Se pune pe fiecare rosie cite 2 lingurite de sos si se da la cuptor timp de 20 min pina cind se inmoaie. Este o garnitura ideala pentru miel la gratar. Se serveste si cu salata verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise