Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, (cel mare), se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul amestecat cu boia, (care se adauga pentru culoare).
Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala.
Se toarna sosul pese cartofii firbinti, presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt, si se orneaza cu o frunzulita verde de marar.
La acest fel de mancare deosebit se alatura un vin alb de calitate, demisec, servit frapat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise