Se bat 4 albuşuri spumă, se adaugă 210 gr. zahăr praf, se bate până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă 180 gr. nuci măcinate şi 1 lingură de pesmet. Sr unge tava şi se tapetează cu făină, se formează rondele din aluatul de albuşuri cu linguriţa. Se pun în tavă rondelele distanţate pentru că se lăţesc la copt. Se dau la cuptor cca 10-12 minute.
Se face o cremă din 200 gr. zahăr care se freacă cu 4 gălbenuşuri, apoi se adaugă 100 gr. unt frecat spumos şi 3-4 linguri de cacao.
Se umplu (se lipesc) cu cremă câte două bezele şi se tăvălesc numai marginile (la mijloc unde sunt umplute cu cremă) de jur împrejur prin nucă măcinată.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise