RIZOTO

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 200-300 gr.cascaval
  • 200-300 gr.sunca presata

Mod de preparare

Se caleste orezul bine apoi se adauga cascavalul ras si sunca presata,sare,piper si se da la cuptor 20 de minute.Cand este gata se aseaza in boluri rotunde presand bine apoi se aseaza bolul cu gura in jos pe farfurie si se rastoarna.

Se serveste cu cascaval ras deasupra.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise