RIZOTO CU CARNATI

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g. de orez
  • suc de rosii
  • o ceapa
  • 100 ml. ulei
  • 100 g. cascaval
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 Kg. carnati

Mod de preparare

Se pune orezul intr-o cana, pentru a vedea cata apa trebuie pusa (se pune de patru ori mai mult acelasi volum de apa). Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim in uleiul incins, adaugam sucul de rosii. Se amesteca 5 minute, se adauga orezul, se amesteca cu o lingura de lemn ca sa nu zgariem oala. Dupa cateva minute, adaugam apa, sare, piper si vegeta. Lasam sa fiarba la foc mic pana se umfla orezul.

Ca sa fie mai gustos, puteti sa-l dati cateva minute la cuptor, in acest timp rumenim carnatii in tigaie. Se pun in rizoto inainte de a-i servi, se poate asezona cu cascaval ras, se pune peste fiecare portie si este si mai gustos, se presara atunci cand este fierbinte ca sa se topeasca putin cascavalul si sa intre aroma.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise