Curatam ceapa si usturoiul, le taiem marunt si le calim in 3 linguri de ulei de masline pe foc mic. Adaugam orezul, il calim 2 minute, apoi transferam totul in vasul aparatului Crock-Pot. Turnam supa de legume fierbinte, punem sare si lasam sa fiarba 2 ore la temperatura High.
Intre timp taiem marunt ciupercile si le calim in 3 linguri de ulei de masline cu sare si oregano.
Dupa ce orezul a fiert o ora si jumatate in aparatul de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, ii adaugam ciupercile (din care pastram cateva mai mari pentru ornat) si mazarea, amestecam si lasam inca jumatate de ora sa se imprieteneasca toate. La final adaugam putin ulei de masline si amestecam bine.
Taiem putina ceapa verde, punem orezul in farfurii, ornam cu ceapa verde si ciuperci si stropim cu putin ulei de masline.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise