1. Taiati ceapa cubulete si caliti-o in ulei de masline, pana aceasta prinde o culoare transparenta.
2. Adaugati orezul, rumeniti-l putin, dupa care adaugati apa fierbinte cat sa il acopere. Adaugati sare si piper si lasati-l la fiert.
3. Cand orezul este aproape gata, adaugati vinul, rozmarin si busuioc si lasati la foc pana orezul absoarbe vinul.
4. Cand orezul e gata, stingeti focul, adaugati parmezanul (sau cascavalul) si patrunjelul, amestecati si e gata.
TIP: Puteti sa il serviti cu un cotlet de porc bine condimentat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise