Risotto cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • aprox. 150 g ciuperci
  • 1 ceapa mica, tocata
  • 1/2 radacina fenicul, tocata
  • 1 catel de usturoi
  • 500 ml supa de pui
  • 1 felie unt
  • 1/4 pahar coniac
  • 1/2 lamaie (pentru suc)
  • sare, piper, parmezan, ulei de masline

Mod de preparare

Se pun 2-3 linguri de ulei de masline intr-o tigaie, se incazeste. Se topeste untul si se adauga orezul. Se tine 2-4 minute pe foc, pana cand orezul devine translucid. In acest moment se adauga ciupercile si feniculul si se stinge cu 1/2 cana de supa de pui. Se lasa pe foc un sfert de ora, amestecand des si adaugand supa din cand in cand. Se adauga coniacul si supa, daca mai este necesar. Risotto este gata dupa aproximativ 30 minute, cand orezul este preparat

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise