Se spala rinichii,se taie in felii subtiri si se clatesc de cateva ori in apa rece.Usturoiul se curata si se piseaza impreuna cu cateva fire de patrunjel proaspat tocat,sau uscat.Se amesteca cu cca 100ml de apa.Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei la incins si se calesc rinichii timp de 20min la foc mediu,apoi se adauga usturoiul,se acopera cu un capac si se mai calesc 5 min la foc mic.Daca va plac mai uscati,dupa aceste 5 min,se da capacul deoparte si se mai calesc 5 min.Se servec cu mamaliga calda.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise