RETETA PESTE MARINAT ( MACROU )

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Macrou
  • sare
  • otet

Mod de preparare

Se curata si se sareaza pestele ,

Se tine la sare (un rand de peste taiat un rand de sare ) 24 de ore,

Dupa 24 ore se spala la jet de apa,

Se pune la fiert o parte otet cu doua parti apa cu boabe de mustar si boabe de piper,

Se lasa la racit, Se aseaza pestele in borcane in straturi nepresat,

Se toarna saramura preparata racita peste pestele asezat in borcan,

Se lasa la macerat 6 zile dupa care se poate consuma.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise