Reteta olandeza Stampot cu cartofi, varza si carne de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame carne de vita slaba tocata
  • 1/2 varza murata tocata marunt
  • 1 kg cartofi , piuree
  • 2 cepe
  • un compot mic de ananas sau 2 mere acrisoare
  • sunculita taiata in felii subtiri
  • sare, piper, vegeta.

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei de masline, carnea, sarea, piper si vegeta. Se fierb cartofii cu sare si se face un piure.

Intr-o forma sau cratita se aseaza un strat cu sunculita, care poate fi si afumata. Peste sunculita se aseaza varza murata tocata marunt si scursa, ananasul (mere taiate feliute), peste ananas se aseaza carnea . Piureul de cartofi se pune ultimul sa acopere carnea si se da la cuptor pentru 30\' la 200 grade . Se poate pune pune cascaval ras peste compozitie.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise