Reteta de primavara cu cartofi copti

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi;
  • 1 ardei gras rosu;
  • 100 g cascaval ras;
  • Putin ulei;
  • Condimente: oregano, rozmarin, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

Se taie cartofii felii si se fierb 10 minute.

Dupa aceea se asaza intr-o tava, pe foaie de copt, se adauga sare, piper, oregano, rozmarin si orice alte condimente mai doriti.

Se picura un pic de ulei peste cartofi.

Se rade cascavalul.

Dam la cuptorul preincalzit cam 20 de minute, apoi se scoata tava, se adauga feliile de ardei rosu, apoi se da iar la cuptor inca 10 minute (sau pana se fac aurii si crocanti).

Se servesc cu salata.

Pofta Buna!

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise