Reform torte

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 ouă
  • 600 g zahăr
  • 2 linguri mari cacao
  • 300 g nucă macinata
  • 400 g unt(margarina Rama)

Mod de preparare

Blat : 12 albuse batute f.f.bine cu 300 g zahar, iar apoi se amestecă încet cu o lingură cele 300 g nuca macinata.

Coca obţinută se împarte în 2 parti egale care se coc pe rând în tava (35x28)tapetata cu hirtie pentru copt.

Crema: 12 gălbenuşe se freacă bine cu 300 g zahar , apoi se adaugă 2 linguri de cacao şi o lingura de ness, se fierbe totul pe foc mic mestecând tot timpul cu telul până se îngroasă compoziţia. Dupa ce crema s-a răcit se adaugă cele 400 g unt(Rama).

Foile coapte in tava mare se taie pe lungime si rezulta 4 foi care se umplu cu crema.rezulta o torta mare si foarte gustoasă.

Pofta mare!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise