Se freacă spumă untul cu zahărul, se adaugă pe rind ouăle, esența de vanilie, laptele bătut in care s-a amestecat mai intai colorantul roșu și apoi făina amestecata in prealabil cu cacaua ( am zis cacao de foarte bună calilate pentru a vă ieși culoarea fursecurilor cit mai frumoasa - cacaua influențează nuanța roșului). Ne va ieși o compoziție cremoasă pe care o dăm la rece aprox. 30 minute. Intre timp incingem cuptorul la 180”C și facem crema de unt după cum urmează: frecăm spumă untul și adaugăm zaharul in 5-6 reprize, alternind cu laptele. Adăugăm esența de migdale și albusul batut spuma. Trebuie să vă spun că este o cremă perfectă pentru umplut fursecuri ori pentru ormat torturi.
Cu ajutorul unui șpriț pentru fursecuri ori, pur si simplu, cu o linguriță, punem in tava tapetată cu hartie de copt biluțe de aprox 2.5cm și le coacem 6-8minute. Din cantitățile date vă vor ieși 70-80 fursecuri, deci 35-40 sandwiches.
Cind sunt reci fursecurile le umpleți cu crema cu ajutorul unui șpriț. Eu le-am decorat cu ciocolata topită, insă le puteți decora după bunul plac cu orice...:) Sunt minunate, delicate, e un desert dulce și merge perfect cu un ceai neindulcit ori o cească cu cafea neagră..ca să nu mai zic ce senzație puteți face la o mică petrecere..:)
Spor și ginduri bune, dragii mei. :*
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise