Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -o varza potrivita
  • -o ceapa
  • -2 buc. morcovi
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -3 rosii sau 3-4 linguri bulion
  • -marar, patrunjel, condimente
  • -carne de ratza

Mod de preparare

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare.

Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi varza si se pune apa fierbinte pana se acopera.

Intre timp taiem si ardeii grasi , morcovul, patrunjelul, mararul si le punem si pe ele in oala.

Carnea de ratza se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate se prajeste in putin ulei pana se rumeneste pe toate partile.

Dupa ce varza s-a inmuiat si apa a scazut, se adauga rosiile tocate sau bulionul ,vegeta, sare, piper macinat,cateva boabe de piper, boia dulce, boia iute, cimbru, o foaie de dafin.

Se amesteca bine,se aseaza carnea deasupra si se baga la cuptor, cu capac 30min. si inca 20 min fara.

Gata!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise