Ratatouille GUSTOS

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt.o portie:
  • 1/2 vanata lunga
  • 1 felie dovlecel
  • 1 felie morcov
  • 1 graunte usturoi
  • 1 fasia ardei capia rosu
  • patrunjel verde pt.decor
  • 1 ciuperca mare champignion
  • 1/2 carnat
  • sare,ulei

Mod de preparare

Se taie felii lungi subtiri din vanata si se onduleaza pe cate o scobitoare.Palaria de ciuperca se curata si apoi cotorul se toaca marunt.Carnatul se despica si i se scoate carnea din el.Carnea de carnat se amesteca cu cotorul de ciuperca si cu sare si se umple palaria ciupercii.Deasupra se aseaza o felie de vanata rotunda, una de dovlecel,una de morcov, una de ardei rosu capia si la final un graunte de usturoi.Se fixeaza toate cu un bat de bambus pt.frigarui , se stropeste totul cu ulei si sare, se infig pe margine si scobitorile cu feliile de vinete ondulate si se dau la cuptorul incins intr-o tava.Se lasa sa se rumeneasca.Se presara deasupra patrunjel verde si Delikat knorr de legume.Se serveste calduta.La sfarsit se scot scobitorile si batul de frigaruie.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise