Ratatouille de legume cu branza

Legumele le speli si le tai felii subtiri, rotunde, apoi in jumatati.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 3 roșii
  • 200 g telemea
  • 200 g cașcaval
  • puțin unt
  • 2 lg pesmet
  • sare, piper
  • pătrunjel verde

Mod de preparare

Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți.

Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare.

Pătrunjelul îl toci mărunt.

Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu pesmet.

În tavă adaugi felii de legume și brânzeturi, alternativ, până când se umple.

Presari sare și piper după gust, apoi telemeaua și cașcavalul ras.

Dai totul la cuptorul preîncălzit la 150°C pentru 25 de minute.

Servești imediat cu pătrunjel verde.

Să aveți poftă.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise