Ratatouille

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -vinete
  • ardei
  • dovlecei
  • rosii
  • un catel de usturoi foi de busuioc
  • oregano
  • ulei de arahide (este uleiul cel mai bun pt prajit) sau de floarea soarelui
  • ceapa
  • morcovi

Mod de preparare

1) Curatati vinetele si taiati-le cubulete mici, pregatiti ardeii si taiati-i feliute subtiri, dovleceii rondele, asa veti taia si morcovii. Rosiile curatate de pielita si de seminte se taie felii;

2) Taiati pestisori ceapa, si inpreuna cu usturoiul le puneti la calit in ulei, adaugati prima data ardeii si morcovii, dupa care dovleceii, vinetele iar la sfirsit rosiile.

3) Caliti totul la foc mare la inceput, dupa care lasati mai mic focul si adaugati un pahar de vin alb. Lasati sa se evapore, adaugati sare si caliti in continuare, adaugati un pahar de supa vegetala.

4) Adaugati la sfirsit foile de busuioc si un pic de oregano.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise