Rasolul de porc cu varza calita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rasol de porc cu os proaspat neafumat
  • 1/2 varza dulce
  • 250 ml vin rosu demisec
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 catei usturoi
  • cimbru uscat
  • ulei
  • sare,
  • vegeta naturala
  • piper

Mod de preparare

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas.

Se adauga putin ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si putina apa. Se incalzeste cuptorul, se introduce vasul in cuptor si se lasa circa o ora la foc mic. Dupa o jumatate de ora se intoarce rasolul pe cealalta parte si se completeaza cu vinul ramas. Se pregateste varza calita. Dupa o ora se scoate rasolul pe un platou si se taie felii. Se serveste cald cu varza calita. Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise