rasol romanesc pt 4 pers

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita sare
  • 15 boabe piper
  • 1 ceapa
  • 4-5 morcovi
  • 0,800 g rasol de vita(in functie de gustul fiecaruia)
  • 8 bucati cartofi
  • 3-4 linguri de hrean ras
  • 1 lingurita de otet

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare, piper, ceapa, morcovi, se lasa sa fiarba 1/2 ora, se adauga carnea rasolul sau orice carne preferati.

Se spumeaza, acoperi si lasi sa fiarba 3-4 ore in oala normala sau 1 ora in oala sub presiune (oala minune).

Cu 1/2 ora inainte de a pune masa se fierb citiva cartofi.

30 de minute

Se pune rasolul pe farfurie inconjurat de morcovi cartofi si se serveste cu hrean cu otet.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise