rasol de vita cu sos de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc rasol de vita (mai subtiri)
  • 1 pahar vin alb
  • putina faina
  • 250 ml suc de rosii,ulei de masline
  • sare,salvie,piper alb

Mod de preparare

Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina faina,apoi se pun in ulei de masline si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte la foc mic.Punem o frunza de salvie taiata,piperul si vinul.Acoperim si lasam cca 20 minute la foc potrivit.Adaugam sucul de rosii si lasam la foc mic alte 30-40 minute,punand din cand in cand o lg de apa sau supa.

In mod normal se serveste cu orez(rizzoto) dar cum noua nu ne place am ales pureul de cartofi.

pofta buna!!!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise