Aripile de curcan se spala bine ,se portioneaza si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce se indeparteaza toata spuma formata se adauga
legumele curatate,spalate,cartofii se pot fierbe intregi .Se adauga foi de dafin,sare,piper,cimbru dupa gust,iar la sfarsit se adauga vinul alb.
Cand sunt fierte,se scot intr-un alt vas ,se aranjeaza, se toarna din supa in care au fiert si se orneaza cu tarhon si patrunjel verde.Acest preparat se poate servi cu lamaie,maioneza,hrean sau cu sos remoulad.
Este o mancare gustoasa si foarte sanatoasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise