Se bat feliile de carne cu un ciocan de snitele, dupa care se taie julienne.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga carnea si se prajeste la foc iute 5-10 minute, pana se rumeneste. Se scoate carnea din tigaie si se pastreaza la cald.
Se adauga in tigaie ceapa si se caleste 3-4 minute, pana se inmoaie si incepe sa se faca aurie. Se readuce carnea in tigaie, se adauga condimentele si sucul de rodii si se amesteca bine. Se gateste 1-2 minute, amestecand bine ingredientele.
Se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste. Rasasfurul de pui se condimenteaza si cu suc de lamaie, de exemplu. Cand ai terminat de gatit, poti regla gustul final, cum iti place, cu sare, piper, pasta de ardei iute, suc de lamaie, boia iute/dulce, otet balsamic, sumac (daca gasesti).Aceasta reteta o am de la Radu Popovici,am facut-o si este super gustoasa.
Este o reteta cu specific Libanez.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise