Raffaello pentru copii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 12 linguri pline de gris
  • 25 g unt de cocos (sau unt obisnuit)
  • 250g zahar
  • 200 g cocos
  • vanilie
  • zahar vaniliat 2 plicuri
  • cocos pentru ornat
  • si bomboane boni bon

Mod de preparare

se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a ingrosat ca la budinca stingem focul adaugam untul de cocos si-l incorporam dupa care adaugam zaharul vaniliat ,nuca de cocos si esenta de vanilie

incepem sa formam bilute si la mijloc punem o bombonica boni bon sau dupa preferinta fiecaruia o aluna sau o midala

la sfarsit se dau prin cocos

foare bune si sanatoase pentru copii

pofta buna!!!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise