Rafaello cu ricotta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr de ricotta sau urda,
  • 250 gr zahar vanilat,
  • 250 gr nuca de cocos.

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de Rafaello care se dau prin nuca de cocos sau ciocolata rasa. Eu am dat prin ciocolata alba si neagra si nuca de cocos si nuca macinata pentru a avea culori diverse. Se dau la rece inainte de servire.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise