rafaello

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200gr zahar pudra,
  • 200 gr unt (nu margarina),
  • 200gr lapte praf,
  • 200 gr nuca de cocos,
  • alune

Mod de preparare

Untul se topteste si apoi se lasa la racit (avem nevoie de unt rece dar cat mai moale pt a framanta mai bine).

Se freaca untul cu zaharul cat sa se obtina o pasta mai omogena.

Se adauga laptele praf si se amesteca, apoi nuca de cocos si eventual esenta de rom si se amesteca in continuare.

Dupa ce s-au amestecat bine, compozitia se lasa la racit.

Apoi, cu muuulta rabdare, se fac bilute care se dau prin nuca de cocos

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise