Rafaello

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400g fulgi de cocos
  • -aproximativ 300g de lapte condensat
  • -inca 100g de fulgi de cocos pentru decor daca vreti
  • -migdale

Mod de preparare

1. Puneti fulgii de cocos intr-un bol incapator.

2. Turnati laptele condensat peste fulgii de cocos.

3. Amestecati laptele condensat cu fulgii de cocos.

4. Lasati compozitia sa se inchege putin.

5. Formati bilutele de Rafaello si le rotiti prin ceilalti fulgi de cocos.

6. Daca vreti atunci cand formati bilutele puneti o migdala in biluta.( optional )

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise