Rafaello

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri gris
  • 200g nuca de cocos
  • 200g zahar
  • 3 pliculete zahar vanilinat
  • 500 ml lapte

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu grisul, zaharul, 6 linguri de nuca de cocos, si cu zaharul vanilinat. Se pune la fiert pana se ingroasa, dupa care se lasa la racit. Cand s-a racit, se mai adauga 100g nuca de cocos si se pune la frigider pt aproximativ 2 ore. Apoi din compozitie se modeleaza bilute mici care se tavalesc in nuca de cocos. In mijlocul bilutelor se pot pune alune de padure.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise