Puricei cu slaninuta gratinati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame puricei
  • 200 grame slaninuta afumata cubulete(sau pancetta)
  • 250 grame cascaval afumat ras
  • unt.

Mod de preparare

Puriceii se fierb 2-3 minute in apa cu sare, dupa care se scurg bine intr-o sita. .Separat se caleste slaninuta afumata. Intr-un vas termorezistent, care s-a uns in prealabil cu unt, se pune un strat de puricei, unul de slaninuta, apoi cascaval ras si se repeta operatiunea terminandu-se cu cascaval ras deasupra. Se da la cuptorul preincins la 200 grade Celsius pentru 20 de minute(pana cand cascavalul se topeste si capata o culoare aurie) si se serveste alaturi de salata de sezon. Pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise