Purcel umplut

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 purcel de lapte, 100 gr orez, 2 cepe, sare, piper, o lingurita verdeata
  • tocata, 1/2 lingura untura

Mod de preparare

Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb

maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100

gr orez sa fiarba; maruntaiele reci se toaca marunt, se amesteca bine cu 2

cepe tocate si prajite, cu sare, piper, verdeata tocata, apoi cu orezul

fiert. Se pot pune si castane fierte.

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise