Purcel de lapte

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

    Mod de preparare

    Oparesti purcelul si-l cureti cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e coala de hirtie.

    Il sarezi.

    Daca-l pui la tava, aseaza mai intii pe fundul tavii mici betisoare, improvizind astfel un gratar, ca sa nu se lipeasca.

    Daca-l pui la frigare, aseaza mai intii frigarea pe carbuni, pina se inroseste. Apoi o introduci in purcel si-l bagi la cuptor.

    Il ungi din cind in cind cu untdelemn fin si, cind s-a rumenit pielea, cu rom. Atit.

    Ca salata e recomandabila varza rosie cu otet de vin si untdelemn bun, sau andivele.

    din Al. O. Teodoreanu - DE RE CULINARIA

    Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

    Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

    Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

    Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

    Cartofi noi la tigaie

    Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Desert pasca cu branza si ciocolata

    Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

    Desert pasca cu branza si ciocolata
    Culinar.RO

    Nectar de caise

    Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

    Nectar de caise
    ReteteCulinare.RO

    Tort cu ciocolata si caise

    Tort cu ciocolata si caise