Lasa vinul intr-un bol cam o ora, sa se "odihneasca", in care adaugati merele taiate cuburi siropul de portocale, compotul de piersici cu piersicile si feliile de lamaie
Se fierde aba pentru infuzia de ceai de fructe impreuna cu : nucsoara, cuisoarele, ghimbirul, semintele din pastaile de cardamom, stelutele de anason, scortisoara, si stafidele.
Cand incepe sa fiarba se prepara infuzia de ceai, adaugand plantele in apa fara recipient de infuzie sau tifon.
Se amesteca si zaharul.
Cand s-a topit zaharul se adauga peste vin si se adauga esenta de rom.
Se serveste dupa 2 ore, la temperatura camerei sau rece.
Se poate pastra 24 ore la frigider intr-un recipient inchis
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise