PUNCH CU VIN ROSU

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 4 persone:
  • 250 ml. ceai cald tare
  • 80 gr zahar
  • sucul de la o portocala
  • sucul si coaja de la o lamiie
  • 1/2 bastonas de scortisoara
  • 3 cuisoare
  • 750 ml vin rosu
  • 2 paharute de rhum.

Mod de preparare

Puneti ceaiul intr-o craticioara si topiti zaharul.

Adaugati sucul de portocala si lamiie, coaja de lamiie data pe razatoare, scortisoara, cuisoarele si vinul rosu.

Incalziti fara sa fierbeti.

Strecurati si adaugati romul.

Turnati in patru pahare rezistente la caldura si serviti imediat.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise